Pravna napomena

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

KVARNER obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KVARNER EXPRESS INT. SPLIT – a  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Sigurnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama

Sigurnost podataka kreditnih i debitnih kartica zajamčena je i osigurana uporabom SSL enkripcije.

Stranice za naplatu i terećenje kreditnih i debitnih kartica osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa između računala Kupca i WSpay™ Payment Gateway sustava.

WSpay™ Payment Gateway sustav povezan je sa kartičnim kućama putem virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih i debitnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

WsPay

Sukladno čl. 6. st. 3. Zakona o pružanju usluga u turizmu  (“Narodne novine”, br. 130/17) obavještavamo putnike   da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni aranžman ili pruženu uslugu unutar paket aranžmana mogu podnijeti u pisanom obliku:

  1. a) na adresu internet agencije KVARNER EXPRESS INT. SPLIT, Supilova 38, 21000 Split, Hrvatska
  2. b) putem email-a na adresu: info@kvarner-express.com te će im bez odgađanja pisanim putem biti potvrđen primitak tog prigovora.

Odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.