O nama

Više od 65 godina prisustva na tržištu

Jedna od najprepoznatljivijih i najstarijih putničkih agencija u Hrvatskoj...

Putnička agencija KVARNER EXPRESS INTERNATIONAL SPLIT d.o.o. ima više od 65 godina prisustva na tržištu i predstavlja jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova i najstarijih putničkih agencija u Hrvatskoj. U svom dugogodišnjem radu, stekli smo bogato iskustvo u organizaciji i ponudi turističkih paket aranžmana za sve dobne skupine i različite interese.

Naša usluga obuhvaća organizaciju grupnih i individualnih putovanja, kao i posebnih događaja te prijevoza. Posebno smo specijalizirani za organizaciju maturalnih putovanja, učeničkih ekskurzija i izleta za osnovne i srednje škole.

Previous slide
Next slide
Stručnost i posvećenost prepoznata od strane mnogih škola...

Naša stručnost i posvećenost su prepoznate od strane mnogih škola s područja Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije, s kojima održavamo dugotrajnu suradnju. Naš tim se sastoji od mladih i obrazovanih stručnjaka, koji su puni energije i iskusni u obavljanju svih složenih zadataka u turističkom poslovanju. Stalno se educiramo, međusobno poštujemo i pažljivo se pripremamo, što je ključ našeg uspjeha. Posebnu pažnju posvećujemo našim vodičima, koji se brinu za najvišu razinu sigurnosti i čine svako putovanje nezaboravnim iskustvom.

Brojne poslovne institucije, osnovne i srednje škole su odabrali putničku agenciju KVARNER EXPRESS kao svog pouzdanog partnera, poklanjajući nam svoje povjerenje i stvarajući međusobni odnos suradnje i prijateljstva. To je rezultat našeg profesionalnog pristupa poslu i međusobnog poštovanja.

Kontaktirajte nas i sami se uvjerite zašto mnogi partneri već dugi niz godina odabiru Kvarner Express kao svoju agenciju za organizaciju izleta i putovanja!

Vjerni partner mnogima već dugi niz godina

Organizirajmo Vaš izlet ili putovanje!

Naši klijenti o nama

Novosti sa našeg bloga